DOLAR

35,5594$% 0.16

EURO

36,5618% -0.36

STERLİN

43,2938£% -0.53

GRAM ALTIN

3.080,73%-0,39

ONS

2.700,74%-0,53

BİST100

9.977,94%1,13

BİTCOİN

3705099฿%0.68959

a

PUTİN’DEN DÜNYAYA ŞOK TEHDİT: “PİŞMAN OLACAKLAR!”

PUTİN’DEN DÜNYAYA ŞOK TEHDİT: “PİŞMAN OLACAKLAR!”
0

BEĞENDİM

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı ülkelerini tehdit etti. Rusya Federasyonu Federal Meclisine seslenen Putin, “Rusya’ya karşı herhangi bir kışkırtıcı eylemde bulunanlar pişman olacak” ifadesini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün Rusya Federasyonu Federal Meclisine seslendi. Konuşmanın büyük bir kısmını iç politik meselelere ayıran Putin, konuşmanın sonuna doğru dış siyasete değindi. Dünya ülkelerinin Rusya ile ilişkilerde güya “kırmızı çizgiyi” geçmemesi gerektiğini ifade eden Putin, tehditvari açıklamalarda bulundu.

PUTİN’DEN BATI ÜLKELERİNİ TEHDİT: PİŞMAN OLACAKLAR

Batı ülkelere yönelik tehditkar açıklamalarda bulunan Rusya devlet başkanı Putin, “Umarım hiç kimsenin aklına Rusya ile olan ilişkilerde ‘kırmızı çizgiyi’ geçmeyi düşünmez. Bu çizgiyi ise biz kendimiz belirleyeceğiz… Rusya’ya karşı herhangi bir kışkırtıcı eylemlerde bulunanlar, uzun süredir hiçbir şeyden pişman olmadıkları kadar pişman olacaklar.” ifadelerini kullandı.

UKRAYNA CUMHURBAŞKANI, PUTİN’İ DONBAS’A DAVET ETMİŞTİ

Daha önce Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy’in Rusya Devlet Başkanı Putin’e Donbas’ta görüşmeyi teklif ettiği bildirilmişti. Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, dün yayımladığı görüntülü mesajında Rusya Devlet Başkanı Putin’e seslenerek, Donbas bölgesinde görüşme yapma önerisinde bulundu. Rusya ile konulara farklı yaklaştıklarını belirten Zelenskıy, bu durumun kalıcı bir problem olmaktan çıkabileceğini savundu ve iki ülke arasındaki diyaloga vurgu yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.