DOLAR

32,4881$% -0.19

EURO

35,0163% 0.44

STERLİN

40,7070£% 0.29

GRAM ALTIN

2.433,75%0,45

ONS

2.330,95%0,66

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2093329฿%-0.98422

a

”YURT DIŞINA GİDEMEZ”

”YURT DIŞINA GİDEMEZ”
0

BEĞENDİM

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar’ın, “İnterpol tarafından arandığı yönünde” haberler tartışma çıkardı.

Yaşanan tartışmalardan dolayı Başbakan Ersin Tatar, KKTC Polis Genel Müdürlüğü kanalıyla Türkiye Emniyet Müdürlüğü İnterpol Dairesi Başkanlığı’na, kendisiyle alakalı sorun olup olmadığını sordurdu. Ankara’dan verilen yanıtta, Başbakan Tatar ile alakalı bir problemin olmadığı bilgisi aktarıldı.

”YURT DIŞINA GİDEMEZ”

KKTC’de “Başbakan interpol tarafından aranıyor mu?” tartışması, bazı yayın organlarında yer alan haberlerle gündemde yer aldı. “Yurt dışına gidemeyeceği” yönündeki haberler üzerine Tatar, polisin konuyla ilgili bir araştırma yapmasını istedi.

Polis Genel Müdürlüğü de Türkiye Emniyet Müdürlüğü İnterpol Dairesi Başkanlığı ile iletişime geçerek, Başbakan Tatar ile ilgili olarak uluslararası bir sorunun olup olmadığını sordurdu. Ankara’dan konuyla ilgili verilen yanıtta ise Başbakan Tatar’la ilgili bir sorunun olmadığı bilgisi alındı.

Bunun üzerine Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu, Başbakan Tatar’a konuyla alakalı yazılı olarak bilgi verdi. Manavoğlu’nun yazılı açıklamasında, “Yapılan araştırmada kayıtlarımızda herhangi bir aranırlığınızın bulunmadığı, keza T.C. Emniyet Müdürlüğü Interpol Daire Başkanlığı tarafından da şahsınızla ilgili bir soruşturma veya aranırlık durumunuzun olduğuna dair Genel Müdürlüğümüze ulaşan bir bilgi bulunmadığı tespit edilmiştir” denildi.

(QHA)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.